EROP uit!

wandelen

Aan de andere kant van de Vresselseweg, op 3 minuten lopen, ligt het Vresselse Bos, met verschillende wandelroutes. Het bos heeft een aantal prachtige vennen, de belangrijkste de Hazenputten en de Oude Putten, die veel vogels en andere dieren aantrekken. Het is een gemengd bos met soms nog percelen die herinneren aan bosbouw en houtwinning. Van april tot oktober wordt een deel begraasd door de charmante Schotse hooglanders.

Aan de andere kant van de Dommel ligt een prachtige ronde, te voet of fiets bereikbaar via het Hooibeemdenpad.

Aan de overzijde van de Lieshoutseweg liggen de Moerkuilen en …, ook binnen loopafstand en net weer anders qua karakter, een van onze favorieten. En voor de echte wandelaars is dat slechts het begin van alle opties in deze streek… het Dommeldal aan de andere kant van Sint Oedenrode is ook een aaneenschakeling van mooie paadjes en uitzichten!

Bruikbare links:

fietsen

Een populaire streek voor de recreatieve fietsers. Iets minder ons ding, maar we kunnen je desondanks prima op gang helpen… en de Mountainbike route “voor de deur” is slechts 29 km maar technisch behoorlijk pittig en uit te breiden richting Best of Nuenen (zie mtbroutes.nl).

In het huisje is een fietsknooppuntenkaart van Meierijstad aanwezig. Daarnaast kan je via www.fietsroutenetwerk.nl een mooie route in de omgeving uitzoeken of een app installeren om een eigen fietsroute samen te stellen.

Andere links:

overige

VVV Meierijstad

Natuurgebied Het Groene Woud

Kayakken op de Dommel

BBQ-Workshops bij Crole Natuurrunderen

Musea

Winkelen

Uit eten

Sint Oedenrode

Son

Verder weg

Arrangementen